Gulerodsuppe

Gulerodsuppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.gulerødder
300 g.løg
150 g.smør
150 g.grødris
1-2 laurbærblade
1 kvisttimian
 meget lidt karry
½ hvidløg
 l.lys kalvebouillon
150 g.smør
 
Opskrift:
Gulerødderne snittes fint, Løg pille og hakkes fint. Løg og gulerød, dampes i smørret, nu tilsættes krydderierne, timian, karry, ½ hvidløg samt grødris. Alt dette koges blankt og mørt, under afskumning. Suppen smages til med salt og peber. Umiddelbart før servering, piskes der 150 g. smør i suppen, dette giver suppen karakter, hvis du syntes at suppen mangler lidt. så smag den til med lidt sukker.

Der serveres brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 20270 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Noget af fedtstoffet kan sagtens undværes. Til slut kan suppen blendes lidt og tilsættes kyllingstykker.