Gulerodsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne snittes fint, Løg pille og hakkes fint.
Løg og gulerød, dampes i smørret, nu tilsættes krydderierne, timian, karry, ½ hvidløg samt grødris. Alt dette koges blankt og mørt, under afskumning.
Suppen smages til med salt og peber. Umiddelbart før servering, piskes der 150 g. smør i suppen, dette giver suppen karakter, hvis du syntes at suppen mangler lidt. så smag den til med lidt sukker.
Der serveres brød til. |
|
Opskriften er vist 20260 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Maiken - 2005-01-01 01:01:01 Noget af fedtstoffet kan sagtens undværes. Til slut kan suppen blendes lidt og tilsættes kyllingstykker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne