Chokoladesmørcreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle lidt af.
Pisk blødt smør og flormelis godt sammen. Pisk den afkølede men stadig tykflydende chokolade i. Tips: Chokoladesmørcremen kan bruges til fyld i komtessevafler bradepandekage, eller som glasur/toppings. |
|
Opskriften er vist 71089 gange,
og udskrevet 700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Julie Grønbech - 2022-06-04 08:25:46 Det er en meget lækker og rigtig nem chokoladesmørcream, den kan 100% anbefales, den er så lækker og giver den bedste smag på en kage med en masse bær. Lissi Bergman - 2016-07-15 21:22:52 hvad slags smør er der tale om?? anonym - 2011-03-21 13:21:47 Den bliver rigtig god med en 70 % chokolade fra fx. Lindt eller Premium. Den er også spændende med hvid chokolade. Keirawannabe - 2007-09-12 22:18:58 Den smager bare mega gost og jeg putter nogen gange lidt frugtsaft i :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne