Saftig marmorkage med fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 180°.
Rør smør, sukker og vanillesukker godt sammen. Tilsæt æggene - et ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen.
Kom halvdelen af dejen over i en anden skål. Rør reven appelsinskal, rosiner og rom i den ene portion, og kakao og hakket chokolade i den anden.
Læg skiftevis en skefuld fra hver portion i en smurt randform (1 3/4 l). Glat overfladen ud og sæt kagen i den forvarmede ovn i 50-60 minutter. Mærk med en træ-tandstikker, om kagen er gennembagt. Lad kagen hvile i formen i ca. 10 minutter, inden den vendes ud på en bagerist til afkøling. Si eventuelt lidt flormelis over kagen inden servering.
|
|
Opskriften er vist 20778 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne