Saftig marmorkage med fyld

Saftig marmorkage med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Skærkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
4 æg (størrelse 2)
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 appelsin, reven skal af
40 g.rosiner
1 spsk.rom
2 spsk.kakao
65 g.mørk chokolade
 flormelis til drys
 
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 180°. Rør smør, sukker og vanillesukker godt sammen. Tilsæt æggene - et ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen. Kom halvdelen af dejen over i en anden skål. Rør reven appelsinskal, rosiner og rom i den ene portion, og kakao og hakket chokolade i den anden. Læg skiftevis en skefuld fra hver portion i en smurt randform (1 3/4 l). Glat overfladen ud og sæt kagen i den forvarmede ovn i 50-60 minutter. Mærk med en træ-tandstikker, om kagen er gennembagt. Lad kagen hvile i formen i ca. 10 minutter, inden den vendes ud på en bagerist til afkøling. Si eventuelt lidt flormelis over kagen inden servering.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Marmorkage

karakterer:
Opskriften er vist 20778 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu