Oliventapenade
Hovedingrediens : Bær - Oliven Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser stødes fint i en morter eller hakkes med en kødhakker eller foodprocessor.
|
|
Opskriften er vist 51106 gange,
og udskrevet 1117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer jetteesther - 2016-06-17 13:16:43 Smager så skønt, med groft brød til.😄 CB Frederiksberg - 2012-12-18 22:47:00 Kan man gøre noget for at øge holdbarheden, evt. ved at tilsætte lidt atamon? Hvis man gerne vil give det i gave :) anonym - 2010-01-30 14:19:17 Kan virkelig anbefales! smager "psykopat godt" ! :D Claes - 2009-08-13 00:47:57 den er verdens bedste oliven tapenade opskrift, tilsat skvæt marsala så får du snart 1 michelin stjerne Kalle, Allingåbro - 2008-12-31 14:45:46 Til Christina i Horsens....jeg nøjes med oliven, olie, hvidløg, timian og ansjoser ( og salt )...men du kan osse' bare bruge oliven, olie og hvidløg.. Christina, Horsens - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig opskrift, men lidt omfangsrig. Kunne den måske gøres mere simpel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne