Oliventapanade I

Oliventapanade I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.sorte oliven uden sten
2-3 ansjosfileter
1-2 fedhvidløg
2 spsk.kapers
1 spsk.dijonsennep
 reven citronskal
 salvie
 timian
 olivenolie
 salt
 
Opskrift:
Alle ingredienser stødes fint i en morter eller hakkes med en kødhakker eller foodprocessor.





karakterer:
Opskriften er vist 45989 gange,
og udskrevet 1070 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-15 11:55:46
Kan der bruges andet end ansjoser?

  -   2007-10-13 09:54:41
lækker, men pas på ansjosfileterne, 3 er lige rigeligt efter min smag.

  -   2005-01-01 01:01:01
Ualmindelig god!