Chokolademusse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 78633 gange,
og udskrevet 2585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (56 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2013-01-25 13:34:55 kan næsten ikke vente til at komme igang Tenna - 2012-10-01 15:49:59 det vil være en god ide at lave den før tid så den kan nå at blive helt fast og kølig ;) ballerup - 2012-08-04 10:57:08 man skal ikke bruge normale æggeblommer, man skal bruge pastoriseret æggeblommer :D Lizzie. - 2012-02-11 14:12:42 Skal man lade den afkøle i en time eller m man gerne tage den med det samme. Vi skal have gæster og det er langt nemmere at lave den før de kommer. Kan man det? morten - 2011-11-03 09:22:35 missen for at svare p[ dit spørgsmål så personligt syntes jeg ikke det gør noget at lave den dagen før for så sætter den sig i smage :) Anne - 2011-08-21 16:13:11 den score gode point :) Camille & Téa - 2011-04-01 14:28:29 vi er på vej op i sommerhuset og har planlagt at lave noget sødt men heller ikke så udfordrende. Man kan måske godt kalde os amartøre inden for madlavning ;-). Vi glæder os rigtig meget til at prøve det! Missen - 2011-03-03 16:46:14 Hvis den laves dagen før om aftenden kan den så severes næste dag omkring kl. 12.00....? Josefine 8) - 2010-11-16 07:06:30 Hold da **** den er go!den mætter også! Jeg puttede Ikke hele appelsin-skrælden i:) Per - 2010-06-05 08:44:44 Moussen er meget fast og tung ikke som jeg forventer af en mousse, æg og chokolade kan halveres, eller der kan dobles op af fløde. Og så mangler der efter min mening lidt sukker. Bella Musse - 2007-12-28 21:19:42 Den mætter ! og den smager godt ! ;) top op !!!! Winnie - 2007-01-07 18:01:50 mætter!!!! michael - 2005-01-01 01:01:01 men der er ikke til 10 pers. men 6 hvis man rigtigt skal smagen den :-) michael - 2005-01-01 01:01:01 jeg kom ikke appelsin i med det er helt sikkert prikken over iét pyntet med vaffelrør og chokolade spåner Jollen - 2005-01-01 01:01:01 Mætter! Dejligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne