Fiske cremesuppe

Fiske cremesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Cremesuppe - Cremesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.fisk
2 skalotteløg
 Lidt persille
5 dl.piskefløde og mælk
 Salt
 hvid peber
0.5 citron saft heraf
2 æggeblommer
 
Opskrift:
Fisken rengøres. Løg pilles og kvartes. Persille hakkes, lidt tages fra til pynt. Løg, persille, fiskeben og fisken (hvis ikke røget) koges i en god liter vand ca. 30 minutter. Kogelagen sies. Noget af fisken tages fra til at anrette med. Resten af fisken pureres sammen med fløden og blandes sammen med fiskelagen. Det koger 10 minutter. Suppen smages til med salt, peber og citronsaft. Tages af varmen og legeres med æggeblommer. Anrettes med fiskestykker, lidt persille eller andet grønt.





karakterer:
Opskriften er vist 13146 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu