Kokos-karry cremesuppe
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : Red : |
|
|
Pil de rå rejer, lad halen blive siddende. Svits rejeskaller, karry og knust hvidløg i olivenolie nogle minutter. Kom bouillon ved og kog op.
Rejeskallerne fiskes op med en hulske, og kokosmælken hældes i. Lad suppen koge til den har fået en jævn og cremet konsistens. Smag til med karry og gurkemeje. Tilsæt rejerne og kog 3-4 minutter ved middelvarme. Tilsæt groft snittede forårsløg lige inden serveringen. Suppen serveres med rejechips til. |
|
Opskriften er vist 24544 gange,
og udskrevet 803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Pelle - 2011-03-07 15:22:01 Super lækker suppe, der tager ca 30 min at lave. Der er værdi i tidsinvesteringen. Kan kun anbefale den. luise - 2007-11-01 19:23:56 Ok, men lidt tyndbenet. Helt klart bedst som forret. Lidt synd at rejerne smagsmæssigt forsvinder lidt i karryen. Kylling ville nok bedre kunne stå distancen. Lækkert med lidt frisk koriander på toppen ved servering. Michael - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk suppe, prøv at komme lidt chili i til sidst det giver lidt skarphed i suppen. Peter - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god! Der er bare ikke nok til 4, hvis det skal være hovedret... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne