Kokos-karry cremesuppe

Kokos-karry cremesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Cremesuppe - Cremesupper

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
15 storetigerrejer
3 spsk.olivenolie
1 spsk.karry
1 fedknust hvidløg
3 dl.hønsebouillon
1 dåsekokosmælk 400 ml
0.25 tsk.gurkemeje
1 bundtforårsløg
 
Opskrift:
Pil de rå rejer, lad halen blive siddende. Svits rejeskaller, karry og knust hvidløg i olivenolie nogle minutter. Kom bouillon ved og kog op.

Rejeskallerne fiskes op med en hulske, og kokosmælken hældes i. Lad suppen koge til den har fået en jævn og cremet konsistens. Smag til med karry og gurkemeje. Tilsæt rejerne og kog 3-4 minutter ved middelvarme.

Tilsæt groft snittede forårsløg lige inden serveringen.

Suppen serveres med rejechips til.





karakterer:
Opskriften er vist 24539 gange,
og udskrevet 803 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-07 15:22:01
Super lækker suppe, der tager ca 30 min at lave. Der er værdi i tidsinvesteringen. Kan kun anbefale den.

  -   2007-11-01 19:23:56
Ok, men lidt tyndbenet. Helt klart bedst som forret. Lidt synd at rejerne smagsmæssigt forsvinder lidt i karryen. Kylling ville nok bedre kunne stå distancen. Lækkert med lidt frisk koriander på toppen ved servering.

  -   2005-01-01 01:01:01
Fantastisk suppe, prøv at komme lidt chili i til sidst det giver lidt skarphed i suppen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god! Der er bare ikke nok til 4, hvis det skal være hovedret...