Hasselnøddesuppe
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : |
|
|
Hasselnøddeflagerne sauteres i smør til de er gyldne
Melet blandes i
Bouillonen tilsættes ad flere gange under omrøring
Smages herefter til med salt, peber, sherry eller madeira
Monteres med piskefløde
|
|
Opskriften er vist 16800 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne