Cremesuppe med østershatte og spansk kørvel
Hovedingrediens : Svampe - Østershat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halver skalotteløgene og skær dem i tynde skiver, hvorefter de koges klare i smeltet smør.
Fjern den grove del af stokken på østershattene og skær dem i mindre stykker. Kom østershattene ned til løgene og sauter dem i 3 minutter under omrøring. Drys hvedemel i svampene og lad det bage godt igennem. Hæld lidt efter lidt suppen på svampene under omrøring. Suppen skal røres helt glat inden næste portion suppe hældes på. Kom vinen i og riv lidt muskatnød i suppen. Smag til med salt og peber Lad svampesuppen simre i 15 minutter og rund herefter af med piskefløden Lad den koge uden lag indtil den har den rette cremede konsistens Vend til sidst den hakkede kørvel i og server et godt, hvidt brød til. |
|
Opskriften er vist 34602 gange,
og udskrevet 670 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (23 stemmer) |
|
Kommentarer meiske håkansson - 2007-03-10 11:28:03 billig,fordi østershattene er fundet i skoven, hønsebuillon kogt på egen opdrættet høne, spansk kørvel vokser som ukrudt i haven, tør hvidvin fra en restesjat i karton,resten forhåndenværende altid til stedeværende lager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne