Pastinak cremesuppe

Pastinak cremesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Cremesuppe - Cremesupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Pastinak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 stk.pastinakker
1.25 l.grundsuppe
1 suppevisk (top fra rodurter)
2.5 dl.piskefløde
75 g.suppefedt
1 bdt.purløg
 salt
 hvidt stødt peber
25 g.smør
 
Opskrift:
Pastinakkerne skrælles og skæres i mindre stykker og sauteres (ristes) i suppefedt. Brug en god tykbundet gryde med rigelig plads. Påhældes grundsuppen og koges nu 30 min. til al kraften er ude af pastinakkerne. Under kogningen tilsættes suppevisk. Visken fjernes og suppen blendes. Hældes tilbage i gryden og tilsæt piskefløden og indkog. Tilsæt tern af kogte pastinakker. Montér (afrund) med smør, drys med finthakket purløg og server med flütes.





karakterer:
Opskriften er vist 20028 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor finder jeg opskriften på grundsuppen??