Pastinak cremesuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Pastinak Indsendt : Red : |
|
|
Pastinakkerne skrælles og skæres i mindre stykker og sauteres (ristes) i suppefedt. Brug en god tykbundet gryde med rigelig plads. Påhældes grundsuppen og koges nu 30 min. til al kraften er ude af pastinakkerne. Under kogningen tilsættes suppevisk. Visken fjernes og suppen blendes. Hældes tilbage i gryden og tilsæt piskefløden og indkog. Tilsæt tern af kogte pastinakker. Montér (afrund) med smør, drys med finthakket purløg og server med flütes.
|
|
Opskriften er vist 20028 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Hvor finder jeg opskriften på grundsuppen?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne