Kørvelcremesuppe
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling Indsendt : Red : |
|
|
Hvilling fileteres, ben renses for blodrester og sættes over i koldt vand til fiskefond. Når vandet koger, afskummes fonden og tern af 6 champignon, løg, persillerod og porrer tilsættes samt citronsaft, salt og peber. Efter 20 minutter tages fonden af og passeres gennem etamine. Resten af champignonerne skæres i mindre stykker og sauteres med skalotteløg, hvidløg og ½ flaske hvidvin - reduceres (indkoges) til 1/3 del. Reduktionen koges med ½ l fiskefond, 2,5 dl fløde, 2 dl mælk, jævnes med blond roux (smørbolle), sigtes, smages til og blendes med blancheret kørvel og spinat før servering.
Cremefraiche-reduktion til dariole: 1 skalotteløg hakkes fint, sauteres i smør. Cremefraiche og ½ dl fløde tilsættes. Afkøles let. |
|
Opskriften er vist 8310 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne