Lammerullepølse
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeslag Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres til så man får så firkantet stykke som muligt, det man skære fra fordeles i pølsen
Spækket skæres i tynde Skiver som fordeles på Slaget sammen med krydderierne enten No. 1 eller No. 2
Rulles sammen på langs af Kødtaverne og sys sammen.
Saltes i en 12½ % Saltlage i et par Dage (125 g Salt pr. Liter Vand), meget gerne Nitritsalt. Koges ca 1 time. Lægges i pres evt. mellem 2 skærebrætter. |
|
Opskriften er vist 26569 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne