Lammerullepølse

Lammerullepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Rullepølse

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeslag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammeslag
500 g.Spæk (lidt mindre hvis man vil have Rullepølsen lidt mere mager)
3 bdt.Persille
1 tsk.Peber
2 tsk.Salt (meget gerne Nitritsalt)
Opskrift:
Kødet skæres til så man får så firkantet stykke som muligt, det man skære fra fordeles i pølsen Spækket skæres i tynde Skiver som fordeles på Slaget sammen med krydderierne enten No. 1 eller No. 2 Rulles sammen på langs af Kødtaverne og sys sammen.

Saltes i en 12½ % Saltlage i et par Dage (125 g Salt pr. Liter Vand), meget gerne Nitritsalt.

Koges ca 1 time.

Lægges i pres evt. mellem 2 skærebrætter.





karakterer:
Opskriften er vist 26757 gange,
og udskrevet 594 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu