Kaninkrebinetter med krydderurter
Hovedingrediens : Gnavere - Hakket kaninkød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet æltes med rasp tilsat krydderierne. Kødet formes til krebinetter der vendes i krydret mel. Krebinetterne brunes i varmt fedtstof på begge sider, og færdigsteges ved svag varme 5-6 min. på hver side.
Serveres med råstegte kartofler drysset med hakket persille. Eller med årstidens grønsager.
|
|
Opskriften er vist 9535 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer pbm - 2007-09-03 06:55:49 mgl lidt mælk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne