Fiskekrebinetter med peberrodssauce

Fiskekrebinetter med peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.fiskekød
1 løg
2 gulerødder
200 g.kogte kartofler
1 æg
½ spsk.paprika
50 g.hvedemel
2 spsk.olie til stegning
 
 Sauce:
1 dl.yoghurt naturel
1 spsk.eddike, gerne rødvinseddike
1-2 spsk.peberrod, revet fint
 
 Pynt:
 Citronskiver
 persille
 
 Tilbehør:
1 kg.kartofler
500 g.grønne bønner
 
Opskrift:
Hak fiskekødet med en skarp kniv. Hak løg fint. Riv gulerødder fint. Mos kartofler med en gaffel. Bland fisk, kartofler, løg gulerødder, æg, paprika, 1 tsk. salt og ¼ tsk. peber. Form fiskeblandingen til 8 krebinetter. Vend dem i mel. Steg krebinetter i smør ca. 5 min. på hver side. Lav peberrodssauce af: Yoghurt naturel, eddike og peberrod. Tips: Brug torsk eller laks, tun, krabbe eller laks fra dåse eller en rest kogt fisk.





karakterer:
Opskriften er vist 12846 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-20 22:19:11
Jeg gav retten et 7-tal. Det er ok fiskespise, men det får dig ikke op i skyerne. Jeg har droppet melet, og så steger jeg farsen som en kæmpe frikadelle i stegepanden. 7-8 minutter på hver side ved god middelvarme er passende.

  -   2009-02-10 17:27:03
det lyder spænende (men det lyder af meget med 50 gr mel.. det er alligevel 1 dl.) . Vil prøve dem her til aften... måske man kan lokke fisk i ungerne på den måde... vender tilbage med kommentar..