Spinatfarseret lammebov
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
varm olien i en tykbundet gryde og brun løgene heri, tilsæt spinat, reven muskatnød, salt og peber.
Lad det blive koldt.
Fyld hulrummet i den udbenede lammebov med spinaten og sy åbningen sammen med bomuldstråd eller meget fint sejlgarn. Skær nogle små fine snit i fedtet og kom en flage hvidløg i hver. Kom lammeboven på en rist i en bradepande og steg den i ovnen ved 180 grader i ca. 2 timer, medens de jævnligt overhælder stegen med det smeltede fedt. Kom stegen på et serveringsfad og hold den varm. Kom 2-3 spsk. af stegefedtet i en gryde og rør melet heri. Tilsæt suppen lidt efter lidt, derefter ribsgele, salt og peber. Skær kødet i skiver og server sovsen til. Serveres evt. med nye kogte eller små brunede kartofler, gulerødder og broccoli til. |
|
Opskriften er vist 7137 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne