Kalkunkrebinetter
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Blød franskbrødet ud i mælk, rør det i det hakkede kød sammen med ægget, reven citronskal, salt, peber og sukker.
Pil salatbladene fra hinanden, kom dem ½ minut i kogende, let saltet vand. Tag dem op og læg dem på spækkebræt. Form kødet til 6 kugler, læg en kugle på hvert salatblad, pres kødet lidt fladt og pak salatbladene om kødet. Smør en fladbundet gryde eller sauterpande med smør, drys med purløg og læg pakkerne herpå. Hæld kogende bouillon ved, læg låg på og lad retten dampe i 30 minutter. Server flutes eller ris til. |
|
Opskriften er vist 10443 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne