Fyldte krebinetter
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen røres sammen og formes til 8 flade krebinetter, hvoraf 4 skal være lidt større end de andre.
1 skive ost og skinke lægges på hver af de 4 små krebinetter, og de andre lægges ovenpå. Krebinetterne hakkes/presses godt sammen i kanten, så osten ikke løber ud under stegningen. Steg bøfferne i smør ca. 7 minutter på hver side. Server med fx. pasta eller kartofler - samt grønsager. |
|
Opskriften er vist 80108 gange,
og udskrevet 1165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-01-15 14:39:53 Byttede lige skinken ud med bacon det virkede fint Per - 2018-09-27 12:09:45 ægget skal i farsen :) Tulle - 2018-09-12 16:01:49 Hej hvor skal ægget hen spørger jeg dumt? Mette - 2010-04-05 19:20:38 Hvordan er sovsen på billedet lavet? Claus - 2009-08-28 18:25:54 Den var faktisk slet ikke så tosset:-) Per - 2008-11-22 21:44:34 Du kan også drysse med over og koge panden af med en dåse koncentreret tomatpure og vand, eller en dåse flåede hakkede tomater. Og server med pasta. Per - 2008-11-22 21:43:40 Vi dryssede mel på panden og kogte den af med kartoffelvand, smagte til med salt, peber og lidt kulør. Serverede med kartofler og blandede kogte grønsager. miqh - 2008-04-03 13:12:57 prøv at bruge kyllinge-fars og bare brun dem på panden og så prop dem i ovnen yumyum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne