Fyldte krebinetter

Fyldte krebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte krebinetter, billede 4 Fyldte krebinetter, billede 1 Fyldte krebinetter, billede 2 Fyldte krebinetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fars:
500 g.hakket kalv og flæsk
1 æg
1 dl.rasp
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
 fedtstof til stegning
 
 Fyld:
4 små skiver mellemlagret ost
4 små skiver kogt, røget skinke
 
Opskrift:
Farsen røres sammen og formes til 8 flade krebinetter, hvoraf 4 skal være lidt større end de andre.

1 skive ost og skinke lægges på hver af de 4 små krebinetter, og de andre lægges ovenpå.

Krebinetterne hakkes/presses godt sammen i kanten, så osten ikke løber ud under stegningen. Steg bøfferne i smør ca. 7 minutter på hver side.

Server med fx. pasta eller kartofler - samt grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 80108 gange,
og udskrevet 1165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-15 14:39:53
Byttede lige skinken ud med bacon det virkede fint

  -   2018-09-27 12:09:45
ægget skal i farsen :)

  -   2018-09-12 16:01:49
Hej hvor skal ægget hen spørger jeg dumt?

  -   2010-04-05 19:20:38
Hvordan er sovsen på billedet lavet?

  -   2009-08-28 18:25:54
Den var faktisk slet ikke så tosset:-)

  -   2008-11-22 21:44:34
Du kan også drysse med over og koge panden af med en dåse koncentreret tomatpure og vand, eller en dåse flåede hakkede tomater. Og server med pasta.

  -   2008-11-22 21:43:40
Vi dryssede mel på panden og kogte den af med kartoffelvand, smagte til med salt, peber og lidt kulør. Serverede med kartofler og blandede kogte grønsager.

  -   2008-04-03 13:12:57
prøv at bruge kyllinge-fars og bare brun dem på panden og så prop dem i ovnen yumyum