Svinekrebinetter
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form kødet til krebinetter, ca. 1½ cm tykke. Vend krebinetterne i mel, salt og peber. Varm fedtstof på panden. Brun krebinetterne ca. 1 min. på hver side. Færdigsteg 4-6 min. på hver side.
Servering: Krebinetterne kan serveres med kold kartoffelsalat eller med sur-sød dipsauce og f.eks. kogte ris eller med bagte tomater og kartofler eller pasta. |
|
Opskriften er vist 40031 gange,
og udskrevet 586 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Jane - 2011-02-02 19:20:58 Er det normalt mel ? JeannetteDN - 2010-10-09 18:35:20 Serveres med kogte kartofler og stuvede ærter og gulerødder (grønærter) Jørn - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne