Coleslaw
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvidkålen snittes fint, gulerødderne rives, og løget hakkes fint.
Bland alle ingredienserne i en skål. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 216179 gange,
og udskrevet 4850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Frk. K - 2012-12-11 20:51:08 Jeg brugte halvt mayo and halvt yougurt, og det smagte fantastisk :) Tak for opskriften :) mig :) - 2008-07-19 10:51:41 Jeg har smagt det man køber men nu tror jeg jeg skal prøve selv at lave det :) anonym - 2008-05-25 11:45:44 det smager af mayonnaise gad vide hvorfor hildibjartsdottir - 2008-05-16 13:57:08 Hej tusind takk for opskriften, den vil jeg få megen glæde af da jeg sejler med den nye smukke færge Smyril på Færøerne jeg arbejder i det kolde køkken ombord så endnu engang takk for hjælpen. georg - 2005-01-01 01:01:01 jeg foretrækker den helt simple med gode råvarer der bare smager af sig selv. hvidkål, gulerod,hellmanns mayo, lidt creme fraiche 38%, salt og friskkværnet peber, og saften fra en halv citron Søren - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes kålen vinder ved at få lov at ligge og trække i eddike (hvidvins-, æble-) gerne natten over, så kommer det syrlige jo også helt af sig selv. Men et fortrinligt tilbehør, og både velsmagende og billig ret. theresa - 2005-01-01 01:01:01 jeg elskar det... det smager SÅ godt!!... Krølle og Thorbjørn - 2005-01-01 01:01:01 Coleslaw er en særdeles fremragende salat-art, som kan anbefales til det ypperste. Så prøvet jeg coleslaw.. Tak coleslaw.. Isa - 2005-01-01 01:01:01 skift mayonnaise med halv creme fraiche 9% og sandwiche spread 3%, 2 tsk. eddike , så feder det ikke så meget Martin Sørensen - 2005-01-01 01:01:01 Og hvis man følger traditionen for Coleslaw skal der lige tilføjes en Tsk. Sennep. Lise Gottlieb - 2005-01-01 01:01:01 Da coleslaw er kendetegnet ved en let syrlig dressing, synes jeg at salaten bliver mere autentisk hvis den smages til med sukker og citron. anonym - 2005-01-01 01:01:01 super god salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne