Indbagt fisk med oliven - selleripanade
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Indsendt : Red : |
|
|
Fisken renses og skæres ud i portionsstykker - skæres igennem.
Kog selleri i vand tilsat salt til den er mør. Blendes med oliven og smages til med salt, peber, og sennep. Smør panaden på fisken og pak fisken ind i skinken. Kom fisken i et ildfast fad og sæt det i en forvarmet ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter. Det er en fremragende fiskeret for nybegynder, der ikke endnu er til fisk. Der er utrolige mange variationer angående tilbehør. |
|
Opskriften er vist 12070 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne