Safran/lime sauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Safran Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødderne i ca. 1 min. Knus safrantrådene let og tilsæt dem sammen med vand, appelsinskal, salt og peber. Kom creme fraiche i og kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 minutter.
Smag safransaucen til. Velegnet til dampet fisk eller stegte fiskefileter. |
|
Opskriften er vist 14246 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-24 09:59:50 Ingredienser nævner 'fintrevet lime' (skal?) og limesaft, men arbejdsgang nævenr ikke disse, derimod appelsinskal. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne