Stegt agerhøne
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spækket skæres i terninger og smeltes og de skyllede agerhøns brunes heri.
De skårne grøntsager kommes i og brunes, hvorefter hvidløg, persille, vin og bouillon tilsættes sammen med salt og peber. Læg låg på gryden. Lad agerhønsene småstege i ca. 1 time. De tages op, og skyen sigtes over i en lille gryde. Mel drysses over, når det er sunket til bunds piskes godt igennem. Tilsæt piskefløde og kog op. Farv med kulør og smag til med salt og peber. Serveres med kartofler og ribsgelé. |
|
Opskriften er vist 61218 gange,
og udskrevet 1735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne