Stegt fasan
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fasanen kan enten være plukket eller flået. Den brunes i en gryde, og drysses med salt og peber.
Vand og løg tilsættes.
Småsteger ca. 1 time spæd evt. til med ekstra vand, gryden må ikke koge tør.
Fasanerne parteres og lægges i fad. Sauce: Skyen sigtes og tilsættes piskefløde, jævnes med smørbolle. Smages til med salt og peber og farves med kulør. Den jævnede sky hældes over fasanerne. Serveres med rønnebærgelé eller tyttebær. |
|
Opskriften er vist 91792 gange,
og udskrevet 2700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (36 stemmer) |
|
Kommentarer N J Bek - Grenaa - 2024-01-08 14:33:51 Meget nem opskrift - ikke så mange dikkedarer til os ultra amatører ! Ved andre opskrifter skal du jagte byen rundt efter diverse ting du ikke efterfølgende kan bruge til noget som helst - det skal dog siges, at jeg viklede bacon om fasanen for at gi lidt smag !! Sepp Logen - 2005-01-01 01:01:01 Det ser sandelig rigtig dejligt ud. Men vi har ingen løg, og heller ingen hvidvin. Til gengæld har vi hældt lidt øl ned til fuglen. Det kan kun blive godt. D - 2005-01-01 01:01:01 Smager også glimrende hvis man til allersidst tilsætter en smule hvidvin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne