Fasanbryst fyldt med krydderurter
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank fasanfileterne flade med en knyttet hånd. Hak oliven og hvidløg og bland det med krydderurterne. Krydr kødet med salt & peber og fordel fyldet på kødet og rul det sammen. Fæstn med kødnåle eller ombind rullerne med bomuldsgarn. Kan man skaffe fedtnet, kan de indulles i dette.
Stil ovnen på 175 grader C. alm. ovn. Brun rullerne i smør på en stegepande. Læg dem i et ovnfast fad og steg dem færdige i ovnen i ca. 20 min. Til krydderurtesaucen blendes krydderurterne med lidt af fonden. Kog resten af fonden, vin og fløde i ca. 5 min. Smag til med salt & peber. Tag gryden af varmen og pisk krydderurtepuréen i. Herefter må saucen ikke koge. Skær grønsagerne i små tern. Kog pastaen i rigeligt kogende vand og kog grønsagerne med i de sidste 3 min. (al dente). Fjern garn eller nåle fra fasanrullerne. Har man anvendt fedtnet forbliver det på. Skær rullerne i skiver og server saucen, penne og grønsager til. |
|
Opskriften er vist 54023 gange,
og udskrevet 1962 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Ham Selv - 2014-05-09 09:36:36 Christina: det hedder Mums - Nums er noget andet. Christina - 2006-12-29 09:38:29 Nums - simpelthen nums! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne