Stegt fasan i flødesovs

Stegt fasan i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Stegt fasan i flødesovs, billede 4 Stegt fasan i flødesovs, billede 1 Stegt fasan i flødesovs, billede 2 Stegt fasan i flødesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fasaner (a 800 g.)
 salt
 peber
50 g.smør
 dl.hønsebouillon
 dl.piskefløde
 jævning
 ribsgele
Opskrift:
Gnid de istandgjorte fasaner med salt og peber. Brun dem i smørret på alle sider i en stor stegegryde. Skru ned for varmen og tilsæt halvdelen af bouillonen og fløden. Lad fasanerne småsimre i ca. 50 minutter.

Tag dem op og dæk dem med folie. Hæld resten af bouillonen og fløden i gryden og kog op og jævn til sovs. Smag til med ribsgele, salt og peber.

Server med asargeskartofler og Waldorfsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 127546 gange,
og udskrevet 4614 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-20 10:57:53
Det fungerer også strålende med grøntsagsboullion, halve kartofler i ovn og tranebær gele...

  -   2012-01-15 15:41:34
Nej, Milda Cremefine 7% eller 4% kan ikke bruges, brug nogle ordentlige råvarer uden tilsætningsstoffer, og så brug lidt mindre af den hvis du er bange for fedtet ;-)

  -   2011-10-05 02:27:35
Kan man bruge andet end piskefløde? F.eks. almindelig madlavningsfløde, Milda Cremefine 7% eller 4%? Hvad siger i? :)

  -   2007-04-22 12:50:19
- et par skiver bacon i kogelagen er perfekt

  -   2005-01-01 01:01:01
Enebær, 4-6 stk forbedrer både kød og sauce