Stegt fasan i flødesovs
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid de istandgjorte fasaner med salt og peber.
Brun dem i smørret på alle sider i en stor stegegryde.
Skru ned for varmen og tilsæt halvdelen af bouillonen og fløden.
Lad fasanerne småsimre i ca. 50 minutter.
Tag dem op og dæk dem med folie. Hæld resten af bouillonen og fløden i gryden og kog op og jævn til sovs. Smag til med ribsgele, salt og peber. Server med asargeskartofler og Waldorfsalat. |
|
Opskriften er vist 127546 gange,
og udskrevet 4614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2014-12-20 10:57:53 Det fungerer også strålende med grøntsagsboullion, halve kartofler i ovn og tranebær gele... anonym - 2012-01-15 15:41:34 Nej, Milda Cremefine 7% eller 4% kan ikke bruges, brug nogle ordentlige råvarer uden tilsætningsstoffer, og så brug lidt mindre af den hvis du er bange for fedtet ;-) Linda - 2011-10-05 02:27:35 Kan man bruge andet end piskefløde? F.eks. almindelig madlavningsfløde, Milda Cremefine 7% eller 4%? Hvad siger i? :) HH - 2007-04-22 12:50:19 - et par skiver bacon i kogelagen er perfekt anonym - 2005-01-01 01:01:01 Enebær, 4-6 stk forbedrer både kød og sauce |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne