Hindbærpocheret pære med druesovs
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : |
|
|
Bring dagen før 1½ l vand i kog med 200 gr. sukker samt de frosne hindbær. Kog de skrællede pærer let her ( pocheres ) i 12-15 minutter. Vær sikker på at pærerne er møre. Afkøl det hele og lad pærerne trække i denne lage natten over.
Halvér druerne. Udsten dem og kog dem med en anelse vand og de 50 gr. sukker i et par minutter. Det hele blendes og jævnes evt. med lidt udrørt maizena. Sigtes og afkøles.
Skær roden og toppen af fennikelen, og skær de inderste blade i tynde strimler. Kog dem i lidt vand med sukker og kanel og lad dem afkøle. Halvér pærerne ved anretningen. Tag kernerne ud og skær pærerne i tynde skiver. Anret pæreskiverne på kolde tallerkner med den lysegrønne druesovs og fennikelstykkerne. |
|
Opskriften er vist 14395 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Susie - 2005-01-01 01:01:01 Vær opmærksom på at ikke alle ingredienser står på listen, og at der desuden er angivet to forskellige sukkermængder til sovsen. Jeg brugte kun 50 g, og det var rigeligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne