Brombærpocheret pære

Brombærpocheret pære, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 pærer
500 g.brombær
5 dl.vand
400 g.sukker
100 g.nougat
 
 Passionspuré:
8 stk.passionsfrugt
 
3 dl.vand
100 g.sukker
 
Opskrift:
Pæren skrælles og kernehuset udstikkes med en udstikker. Brombær, vand og sukker koges op og sigtes. Kog pæren op i brombærlagen og stil den på køl i lagen i ca. 12 timer.

Pæren tages op af lagen og fyldes med nougat.

Passionspurée:
Passionsfrugterne halveres og kødet fjernes fra skallerne. Vand, sukker og frugtkød koges op, pureres/blendes og afkøles.

Anretning:
Pæren serveres på pasionspuréen. Pyntes evt. med friske bær, frugt og nødder.





karakterer:
Opskriften er vist 15963 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu