Fyldt mørbrad på grill

Fyldt mørbrad på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldt mørbrad på grill, billede 4 Fyldt mørbrad på grill, billede 1 Fyldt mørbrad på grill, billede 2 Fyldt mørbrad på grill, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skær mørbraden op på langs og bank dem let flade.

Svampene hakkes og steges i lidt olie stænk med citron og sukker. Bland dem i en skål med flødeosten.

Læg fyldet i mørbraden sæt kødnåle i. pensles med olie og smides på grillen i 25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 297318 gange,
og udskrevet 9739 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (94 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3360 (800 kcal)
KJ pr. Pers. 840 (200 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 237 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 14.7 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-08-08 07:34:38
Smager godt, men smagen af Pikant går meget tydeligt igennem, og minder mig for meget om en ostemad. PS: Jeg smider også kødet på grillen. Sproget skal have lov at blive brugt med nye nuancer og udvikle sig ;-)

  -   2016-11-08 14:42:51
Skal man virkelig SMIDE kødet på grillen eller kan man bare lægge det på grillen. Undskyld mit opstød, men jeg synes det at smide er dårligt dansk!

  -   2016-07-21 13:46:18
Vi puttede 2 fede hvidløg på panden til champignonerne, og viklede bacon rundt om mørbraden. Mums den blev god!

  -   2016-07-12 07:37:49
Vi omviklede mørbraden med bacon, det blev fantastisk

  -   2016-06-14 08:48:49
Hvorfor står der næsten aldrig hvad man feks. kan bruge som tilbehør.

  -   2014-06-04 11:18:28
Nu har vi prøvet den og den var bare kanongod. Den kan varmt anbefales.

  -   2009-08-12 12:21:54
jeg har prøvet med hvidløg og persille det er også lækkert

  -   2008-10-14 19:49:11
Super lækkert. Har prøvet den et par gange, men jeg kommer lidt hakket valdnødder i og pakker den ind i bacon. Kan varmt anbefales

  -   2008-08-21 19:33:13
Man smider da ikke med mad. Min mørbrad blev lagt på grillen, og den var god !

  -   2008-08-05 15:01:41
gorgonzolaost kan stærkt anbefales istedet for flødeosten. champignonerne skal være finthakket men ikke stegt, tilsæt kun salt og peber.

  -   2008-08-04 14:57:42
Snakker vi kuglegrill eller alm. grill?

  -   2007-10-25 16:56:55
Til Betina. Jo den kan sagtens laves i ovnen også. Prøv ved 200g i ca 30 min.

  -   2007-09-20 17:48:48
hej Pia Poorthuis: den kommentar du lovede efter afprøvning. Hvor bliver den af?

  -   2007-06-11 17:34:45
Istedet for kødpinde/snor kom evt bacon om, det er bare alletiders. Og jeg vil så lige sige at alle former for flødeost kan bruges som fyld, med eller uden champignoner. Bon appetit

  -   2007-05-05 18:11:38
Rigtig godt, anbefales herfra:)

  -   2006-12-08 01:52:42
Kan den ikke laves indendørs, på panen/ i ovn? Og hvor længe tror i så den skal have?

  -   2005-01-01 01:01:01
Ja, ihhh hvor dejligt. Det lyder simpelthen som noget af det bedste. Laver det med det samme... Hilsen til alle de flinke mennekser i dette forum... :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder vild lækker, men jeg vil prøve at udskifte champignonerne med peberfrugt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg havde problemer med fyldet, da jeg åbenbart fik stegt champignonerne lidt for længe så de begyndte at væde, og jeg hældte ikke væden fra, så champignon/ostefyldet blev ret flydende, en anden gang skal champignonerne bare i en sigte.

  -   2005-01-01 01:01:01
er den bedste i verdenen

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker lækker

  -   2005-01-01 01:01:01
ja aj alting er bedre med kantareller, men grill- og kantarelsæson er jo altså ikke lige sammenfaldende og de tørrede svamper er som ikke mere imponerende end så meget andet

  -   2005-01-01 01:01:01
Lækker, skal prøves igen

  -   2005-01-01 01:01:01
er kanon god men det er bedre med kantral svampe

  -   2005-01-01 01:01:01
er kanon god men det er bedre med kantral svampe

  -   2005-01-01 01:01:01
den skal afprøves på fredag, hvor der er lovet godt vejr! Beskrivelse følger efer fredag

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder virkelig lækker

  -   2005-01-01 01:01:01
superlækker