Kyllingefilet med pasta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl kyllingefileterne grundigt og lad dem dryppe godt af. Bland imens marinaden. Lad dernæst kyllingfileterne trække i marinaden i mindst 2 timer.
Kom kyllingefileterne og marinaden i et ildfast fad, og sæt det midt i ovnene i 15-20 min ved 225 grader C. alm. ovn. Kog imens pastaen, som der står på pakken, og lad den dryppe godt af. Bland pastaen i gryden med mælken, hakkede oliven (kan evt. udelades), hakkede soltørrede tomater samt væden fra kyllingekødet. Varm op og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 300828 gange,
og udskrevet 14729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (111 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina Jennifer - 2013-07-10 06:22:35 Smager skønt. Jeg kogte dog lidt 8 % madlavningsfløde op med mælken, det giver en lækker cremet konsistens til pastaen anonym - 2012-12-08 20:57:04 Virkelig god opskrift, kan varmt anbefales herfra :D Både kød og pasta var virkelig godt anonym - 2012-08-25 20:00:10 smager meget godt og lækkert og saftige anonym - 2012-04-18 16:12:22 kan man godt lade være med at lade kyllingen trække i2 timer?? Gitte - 2010-07-08 15:32:29 Alså det er en alletiders opskrift den er rigtig god jeg vil helt klart lave retten igen. Odense - 2008-09-25 18:44:06 Hehe, ja smager rigtig godt. Måtte bare gerne være stærkere :D Kasper - 2008-05-14 14:47:54 Jeg snittede rød peber, babymajs og forårsløg i lange, tynde strimler og lagde dem i marinaden sammen med kyllingen.. Det gav lige et ekstra pift til den ellers rigtig gode opskrift.. jannie - 2007-09-28 08:13:52 den ret er virkelig lækker.. Antonsen - 2007-09-07 19:10:35 lækker hverdagsret, men pastaen var lidt kedeligere end denumiddelbart ser ud til. MajaJ - 2007-09-05 17:19:48 jeg syntes at det smagte lidt for meget af soya, men ellers en god og lidt anderledes ret. Vi kom et presset fed hvidløg i pastaen. Ishøj - 2007-06-06 17:31:07 LÆKKERT....... Odense - 2007-05-29 22:40:12 Retten får stor ros fra alle sider... Lækker med en let salat til.. God til både store og små.. Odense - 2007-05-29 22:38:39 Super fantastisk ret. UDskifterde de soltørede tomater med 2 hele hakkede tomater og brugte ca 2 spsk paprika til pastaen... MUMS!! Stort 10 tal herfra tanholm - 2005-01-01 01:01:01 smager godt, men rigtig godt med paprika på pastaen Kolding - 2005-01-01 01:01:01 Smager alletiders......også pastaen Højbjerg - 2005-01-01 01:01:01 Kødet skal egentlig have 9 men pastaen er kedelig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne