Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
2 kyllingefileter deles i lange, tynde og falde skiver. Skiverne lægges så de lapper lidt over hinanden på et stykke mikrobølgeovnsfilm (eller staniol), til de danner en firkant. De 2 resterende fileter skæres i mindre stykker og blendes til en fin fars sammen med æg, salt, muskatnød og karry. Flødes tilsættes til sidst.
Blanchér spinaten og tryk den fri for væde. læg spinaten ud over firkanten af kyllingefileter. Den fine fars smøres oven på spinaten. Firkanten rulles stramt sammen om fyldet og rouladen sættes i ovnen i ca. 35 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Kog de 2 dl. hønsebouillon ned med 1 dl. piskefløde til den er jævn. Lige inden servering kommes de hakkede krydderurter i. Saucen tages af blusset og 25 g. koldt smør piskes i. Smag til med salt og peber. Pastaen koges efter anvisning. Skyl rucolaen og nip den i mindre stykker. Bøftomaterne udkernes og skæres i små stykker/strimler. Lige inden servering vendes tomater, rucola og pasta i 3 spsk. varm olie. |
|
Opskriften er vist 90919 gange,
og udskrevet 6760 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Jørn - 2016-01-07 07:12:27 Viklig lægge, er blevet bestilt til at lave det igen anonym - 2010-01-24 08:02:11 Hvordan ruller man dem bedst sammen, nogen tricks? Laila - 2010-01-19 16:05:44 LÆKKERT! Kom lidt groft-hakket champignon (fra glas) og finthakket bacon i farsen. Samt paprika istedet for karry. Vildt lækkert! Nina - 2010-01-02 18:47:40 Mums andet er der ikke at sige Cecilie - 2009-08-26 12:25:33 Jeg lavede det til min kæreste, og vi nød det begge rigtig meget. Undlod at putte kørvel i. Det var lækkert! Else-Marie - 2009-06-08 10:24:12 Meget velsmagende og lækker Rikke - 2008-09-23 09:40:15 en super lækker opskrift som er et hit i mit køkken. anja - 2007-08-12 19:27:00 det lyder lækkert vil jeg prøve |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne