Sortebærgrød
Hovedingrediens : Bær - Sortebær Indsendt : |
|
|
Hæld bær og 4 dl vand i gryden og kog det i 4-5 minutter. Tilsæt sukker. Rør mel i resten af det kolde vand. Tag gryden af varmen og hæld jævningen i bærrene under omrøring. Drys sukker over så det ikke trækker skind. Spises med mælk til.
|
|
Opskriften er vist 19596 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer pnl - 2013-07-25 14:17:14 Resten af vandet bruges selvfølgelig til jævning!!! SP - 2011-06-09 22:55:36 Mængden af vand i opskriften og den mængde vand der står i teksten passer ikke sammen. lena - 2005-01-01 01:01:01 pas på- i skriver 1/2 dl og 4 dl vand! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne