Borsch
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Skær alle grøntsager i tern og svits dem i smørret, uden de tager farve. Hæld bouillon og krydderier i, og lad suppen koge til grøntsagerne er færdige. Suppen blendes til en tyk grød og serveres varmt med creme fraiche.
|
|
Opskriften er vist 53950 gange,
og udskrevet 1149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Marina - 2018-08-17 05:19:11 Det er ikke borsch. Jeg er fra Ukraine, hvor borsch kommer fra. Vi laver den på helt anden måde. Den recept kan ikke smage godt Olga - 2018-08-16 22:04:01 Borsch er ukrainsk ret, ikke russisk, og det er ikke sådan man laver det. Det, der er beskrevet, hedder schi - russisk traditionel suppe. Man må ikke kalde sig en professionel, hvis man blander sådan ting op!!! Lad være at skrive om noget, du ikke har nogen anelse om!!! Slava - 2018-08-16 16:06:15 Ikke eller supper med rødbeder er borsch :) Prov bare at finde et opskrift af Ukrainsk borsch. Carsten - 2013-09-27 19:35:09 Jeg har fået borsch i Ukraine kogt på kylling, det var fantastisk. Jeg tror alle muligheder er åbne efter smag og behag Steen - 2012-09-21 18:43:16 Det er da en kedelig udgave af borsch! Jette - 2012-04-12 16:38:01 Det er en god og hurtig udgave af rødbedesuppe, smager rigtig dejligt og er nem og hurtig at lave. Får mine anbefalinger. Ivan d. Grusomme - 2010-11-30 21:51:30 Må tilslutte mig, at det er en særdeles ynkelig udgave af borsch. Når den så også betegnes "russisk", så er det svært at komme uden om kød (hvad polakker og andre har gang i, er på eget ansvar). Mere præcis er den arketypiske borsch vel fra Ukraine, men her er kød også en selvfølge. Har også mildt sagt svært ved at se, hvor blenderen kommer ind i billedet? Men selvfølgelig, hvis den eneste definition på borsch er "noget med rødbede", så kan en leverpostejmad med en bølgeskåret skive rødbede fra et Beauvais-glas jo også kaldes "borsch". Prøv at google borsch (i de forskellige stavninger af ordet); en pragtfuld ret, der fortjener at blive lavet på en kompetent måde. anonym - 2010-01-25 10:51:13 Blendet? Det har jeg aldrig prøvet. Janus - 2009-10-24 19:04:07 Der er et utal af varianter. Den russiske er med kød og minder mere om en slags "stew" som serveres varm. Så er der en kold udgave primært fra Litauen/Hviderusland. Den polske er kun grøntsager, men enkelte gange med bacon. Men som skrevet, så er der rigtig mange versioner. anonym - 2009-10-09 00:15:06 Det er jo slet ikke borsch det her....? Hvor er peberfrugten og persilleroden hvordan bliver den rød uden rødbederne steges? malene - 2009-06-18 17:49:28 borch er vidt en meget individuel ret.. jeg har aldrig set en opskrift på det med kød i.. Men jeg elsker vegetar borch! Grethe - 2009-01-07 12:39:59 Med eller uden kød, det afhænger af hvornår på ugene man kommer, først på ugen var der masser af kød, sidt på ugen intet. Lille spisested i Skt. Petersborg som var blevet lukket af myndighedernehvis hvis den lå i Danmark, men det er den bedste borsch jeg har fået. Mikael - 2007-10-04 18:15:10 Nu har jeg boet i kiev i 2 år og jeg har aldrig fået Borsch uden oksekød i. Jeg kan varmt anbefale at alle bouillon af oksebov eller noget tilsvarende Niels - 2005-01-01 01:01:01 nå - SovjetRusland Malene - 2005-01-01 01:01:01 der er sjældent kød i russisk borsch, for det er alt for dyrt for den almindelige russer Lise - 2005-01-01 01:01:01 Det er vist en meget tynd udgave af den russiske borsch, for hvor er kalvekød-stykkerne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne