Frikadeller uden æg
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
kom kød, mel, mælk, salt og peber i en skål.
pil løget.
hak det i en persillehakker.
kom det hakkede løg i skålen.
rør farsen godt.
gør smørret stegeklar på panden. form små frikadeller med en ske, og steg dem ved jævn varme. vend dem nogle gange under stegningen. skræl og kog kartoflerne. |
|
Opskriften er vist 260860 gange,
og udskrevet 1088 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-12-08 19:47:24 Til kim Der er nogle som ikke tåler æg Kim Olsen - 2023-11-27 14:05:48 Hvorfor uden æg? Christina - 2022-10-22 15:04:56 Siden jeg prøvede denne opskrift har jeg ikke lavet frikadeller på andre måder! Vi er ikke så vilde med løg så dem bytter vi ud med ærter, majs og gulerødder og i vores familie på 5 er jeg nødt til at bruge min. 1 kg. fars (nogle gange 1 1/2 kg.) og der er INGEN tilbage når vi er færdige. :) Kristine - 2022-03-02 15:49:01 Den bedste frikadunse opskrift uden æg! Jeg bruger dog altid kyllingehak istedet, da jeg bedre kan lide kyllingefrikadeller. Jeg foretrækker denne opskrift uden æg, end de opskrifter med æg + den er SU-venlig, da æg kan være et dyrt køb René - 2021-09-26 19:07:54 Når man nu sidder Corona isoleret og der ingen æg var i køleskabet... Ja så var gode råd dyre til hvordan man fremtryllede frikadeller - og kødboller for den sagsskyld også. De gik over al forventning og blev fine frikadeller. Men vil nu nok foretrække dem jeg plejer at lave med æg. Men absolut et alternativ. Simone - 2021-02-10 07:22:40 De blev virkelig gode. 🤗 Mikkel - 2020-11-22 19:16:47 Det er kedeligste og mindst smagfulde deller jeg nogensinde har lavet Izabella Cramer Schmidt - 2017-09-17 12:23:09 Super lækre og smager rigtig godt, det er en opskrift jeg vil bruge fremover og vil med sikkerhed anbefale den til andre Kate - 2017-09-07 22:14:37 Det lyder som en god måde at lave en fars uden æg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne