Fyldt kanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene ca. 10 min. i bouillonen.
Lad kantarellerne dryppe af - tag nogle stykker fra til pynt - skær resten i tynde skiver. Pil og hak løgene. Skær flæsket i terninger, der svitses på en pande. Kom smør ved og svits løgene heri. Tilsæt de skivede kantareller og lad dem stege ca. 5 min. sammen med kalveleveren, der er skåret i strimler. Drys med salt. Rør risene i og tilsæt derefter den hakkede persille. Gnid kaninen ind- og udvendigt med salt. Fordel fyldet i bugen og luk den til med nogle kødspid. Skræl guleroden, rens porren og skær begge dele i skiver. Pil løget og skær det over. Brun grøntsagerne i svinefedtet i en stegegryde. Læg kaninen i og brun den på begge sider. Hæld bouillon ved og tilsæt rødvinen lidt efter lidt. Drys med peber. Læg låg på og stil gryden i ovnen ved 220 grader C i ca. en time. Tag gryden ud og anret kaninen på et fad. Passer stegeskyen gennem en sigte og server den til. Fadet pyntes med selleritop og de hele kantareller, der er varmet i lidt smør på en pande. Æblerne skæres i skiver og der lægges en skefuld tyttebærkompot (helst rårørte) oven på hver skive. Til den fyldte kanin serveres små kogte kartofler vendt i smør og fine grønne ærter. Tips: Kaninen kan evt. trække i en blanding af kærnemælk og rødvin, men det er nu ikke strengt nødvendigt. |
|
Opskriften er vist 11372 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne