Dyrepostej med vildtsauce
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Dyresmåkød og spæk hakkes og røres godt sammen med creme fraiche og piskefløde. Rør rasp, æg, salt og peber i farsen. Dæk skålen til og sæt den koldt.
Farsen kan røres sammen nogle timer i forvejen og skal i alle tilælde trække en times tid. Gør saucen parat. Varm smørret op og pisk melet i. Pisk nogle minutter til blandingen er brunet. Pisk lidt efter lidt varm bouillon i og pisk saucen glat. Pisk varm mælk i og kog saucen igennem nogle minutter, mens der piskes i den. Skær røget spæk i terninger. Farsen arrangeres som et brød. Det røgede spæk stikkes ind, så det bliver jævnt fordelt. Overfladen glattes og dækkes med baconstrimlerne. Brunes i ovn ved 220 g i ca. 20 minutter, skru ned til 180 g, hæld saucen over kødet i fadet og sæt det tilbage i ovnen. Steges i ca. 45 min., saucen hældes en 2-3 gange over under stegningen. Tag fadet ud og læg farstykket på alufolie. Saucen skrabes over i gryde. Kødet tilbage i fadet og tilbage i den slukkede ovn 10-15 min. Saucen koges nu op, fløde piskes i, creme fraiche, salt og peber og gele tilsættes sammen med salt og peber. Kan evt. fortyndes med bouillon. Postejen lægges på et bræt og skæres ud efterhånden, som det spises. Server aspargeskartofler og saucen til. |
|
Opskriften er vist 23149 gange,
og udskrevet 724 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-12-07 17:57:32 I har glemt mel til sovsen i jeres opskrift Ida - 2005-01-01 01:01:01 saucen er suveræn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne