Ris a la mande med husblas

Ris a la mande med husblas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.grødris
2 dl.vand
8 dl.skummetmælk
0.5 tsk.seltin salt
1 vaniljestang
 Sødemiddel
 Mandelessens
6 dl.A38
3 husblas, blade
480 g.kogt ris
 
Opskrift:
Kog først en risengrød af følgende:
Vand og salt koges sammen med den flækkede vaniljestang, risene kommes i og det koger under låg i ca. 10 min. Hæld derefter mælken i og kog videre under låg i ca. 30 min.

Afkøl grøden og vej 80 gr. pr. portion til hver. Derefter tilsættes sødemiddel og essens, den udblødte husblas smeltes og kommes i. Rør til sidst A38 i og det hele røres forsigtig sammen.

Hældes op i portionsglas eller skål og server kirsebærsovs til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Opskriften er vist 23306 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-09-26 14:51:08
Få så styr på jeres retskrivning! Det hedder risalamande, eller ris à l'amande. Fordi der er mandler i. Mandel hedder amande på fransk!