Ris a la mande med husblas
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kog først en risengrød af følgende:
Vand og salt koges sammen med den flækkede vaniljestang, risene kommes i og det koger under låg i ca. 10 min. Hæld derefter mælken i og kog videre under låg i ca. 30 min. Afkøl grøden og vej 80 gr. pr. portion til hver. Derefter tilsættes sødemiddel og essens, den udblødte husblas smeltes og kommes i. Rør til sidst A38 i og det hele røres forsigtig sammen. Hældes op i portionsglas eller skål og server kirsebærsovs til. |
|
Opskriften er vist 23306 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer eliza - 2019-09-26 14:51:08 Få så styr på jeres retskrivning! Det hedder risalamande, eller ris à l'amande. Fordi der er mandler i. Mandel hedder amande på fransk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne