Røget gåsebryst

Røget gåsebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Gås - Gåsebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 gåsebryst
 sukkersaltlage
 
Opskrift:
Af en gås, der ikke er for fed, afskæres brystkødet på begge sider af brystbenet. Det sprænges i 1-2 dage i sukkersaltlage. De to stykker brystkød lægges modsat sammen, så den tynde og den tykke ende mødes, og skindet dækker hele rullen. Den snøres som en rullepølse og røges.





karakterer:
Opskriften er vist 29723 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-04 17:19:30
Ommer halv opskrift

  -   2009-12-27 21:28:13
Mangler der ikke liiiiiiige lidt detaljer?

  -   2009-10-12 13:43:47
fed nok, en halv opskrift