Røget gåsebryst
Hovedingrediens : Gås - Gåsebryst Indsendt : |
|
|
Af en gås, der ikke er for fed, afskæres brystkødet på begge sider af brystbenet. Det sprænges i 1-2 dage i sukkersaltlage. De to stykker brystkød lægges modsat sammen, så den tynde og den tykke ende mødes, og skindet dækker hele rullen. Den snøres som en rullepølse og røges.
|
|
Opskriften er vist 29723 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jacob - 2017-12-04 17:19:30 Ommer halv opskrift anonym - 2009-12-27 21:28:13 Mangler der ikke liiiiiiige lidt detaljer? anonym - 2009-10-12 13:43:47 fed nok, en halv opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne