Grillet gåsefilet med andeleverkartoffelpuré og selleri
Hovedingrediens : Gås - Gåsefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær andeleveren i mindre stykker. Steg stykkerne uden fedt på en varm pande. Vend stykkerne i kartoffelpuréen. Tilsæt urter.
Friter knoldselleri i olie til den får farve. Skær gåsefiletterne ud og grill dem i lidt olivenolie. Server dem herefter med andeleverkartoffelpuré, knoldselleri og rødvinssovs. Rødvinssovs Skær grøntsagerne og flæsket i mindre stykker. Brun stykkerne i 50 g smør. Hæld vinen på, indkog til det halve og si. Rør det resterende smør i inden serveringen. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 11102 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer eva andresen - 2007-01-25 14:44:26 hvad er mandelkartoffelpuree |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne