Dyrekølle med hachis-sauce
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Begynd med hachis-saucen.
Det ureelle kød befries for sener og fedt. Det skæres i fine terninger og steges i lidt smør og krydres med timian, merian og tilsættes bacon skåret i små tern. Det hele svitses godt igennem. Hønsekødet køres en gang gennem en kødhakker og røres med blødt smør. Kalvebouillonen hældes i gryden med bacon og dyrekødet og koges igennem. Det smages til med salt og peber, hvorefter det hakkede hønsekød og de 50 gr smør piskes i bouillon. Lad det koge ind til en passende konsistens. Dyrekøllen brunes på alle sider i lidt smør på en pande, krydres med salt og peber og steger derefter i ovnen ca 50 minutter ved 175 grader. Lad den herefter hvile tildækket i 20 minutter. Æblerne skrælles og skæres i lidt grove fileter. På en meget varm pande kommes først kvædegeléen og derefter æblestykkerne, som glaseres i geléen. Kødet skæres ud og anrettes sammen med æblefileterne på varme tallerkener eller på fad. Hachis-saucen serveres på kande. |
|
Opskriften er vist 25929 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2015-04-27 19:01:50 Vi serverede risolerer til (små kogte kartofler stegt i smør på pande) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne