Sprængning af lammekølle

Sprængning af lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekølle(helst uden skank) eller 1 udbenet lammekølle
 
 Saltlage:
3 l.vand
800 g.salt
100 g.sukker
 
Opskrift:
Saltlage:
Vand, salt og sukker koges sammen og afkøles.

Lammekøllen lægges i saltlagen og trækker 2 døgn, helst i køleskab, vendes flere gange hvis saltlagen ikke dækker helt.





karakterer:
Opskriften er vist 13060 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu