Kantarelsauce

Kantarelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :
Kantarelsauce, billede 4 Kantarelsauce, billede 1 Kantarelsauce, billede 2 Kantarelsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
300 gram Kantareller, friske
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Kog bouillonen ind til det halve. Rist svampe og finthakkede løg på en pande. (skær eventuelt svampene ud i mindre ensartet stykker) Pisk smørret i den indkogte bouillon. Bland svampe og løg i. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 54649 gange,
og udskrevet 1429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3003 (715 kcal)
KJ pr. Pers. 750 (178 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 237 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 316 KJ (75 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-05 11:02:03
men personligt, ville jeg nok vælge vildt & svampe fond istedet for hønse. det giver en lidt bedre smag, efter min mening

  -   2011-01-05 11:00:54
det er vel en smagssag. hvis man selv er til lidt krydrede mad, jamen så hæld mere i. det er jo kun vejledende

  -   2010-09-03 09:26:04
Kantarellser er i sig selv lidt pebrede - er du sikkert på, at de skal krydres mere?