Kantarelsauce
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog bouillonen ind til det halve. Rist svampe og finthakkede løg på en pande. (skær eventuelt svampene ud i mindre ensartet stykker) Pisk smørret i den indkogte bouillon. Bland svampe og løg i. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 54649 gange,
og udskrevet 1429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer michelle - 2011-01-05 11:02:03 men personligt, ville jeg nok vælge vildt & svampe fond istedet for hønse. det giver en lidt bedre smag, efter min mening michelle - 2011-01-05 11:00:54 det er vel en smagssag. hvis man selv er til lidt krydrede mad, jamen så hæld mere i. det er jo kun vejledende anonym - 2010-09-03 09:26:04 Kantarellser er i sig selv lidt pebrede - er du sikkert på, at de skal krydres mere? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne