Sprængt fasan
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Bryst og lår skæres af fasanerne og kommer i saltlage i 12 timer
Brystet pocheres i ca. 15 minutter i 1 l. vand, tilsat de skyllede grøntsager fra saltlagen. Lårene koger videre i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 21901 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2005-01-01 01:01:01 Hvad serverer man til fasanen som frokostret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne