Sprængt fasan

Sprængt fasan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fasaner
 
 Saltlage:
1 l.vand
150 g.salt
1 gulerod
2 skalotteløg
1 porre
50 g.enebær
 
Opskrift:
Bryst og lår skæres af fasanerne og kommer i saltlage i 12 timer

Brystet pocheres i ca. 15 minutter i 1 l. vand, tilsat de skyllede grøntsager fra saltlagen.

Lårene koger videre i 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 21901 gange,
og udskrevet 301 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad serverer man til fasanen som frokostret?