Stuvet grønkål med æg og rejer
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene koges smilende, ca. 6 minutter.
Kålen plukkes af stilken og skylles grundigt og blancheres i kogende vand et par minutter. Skylles grundigt i koldt vand og trykkes fri for væde i 2-3 kugler. Hakkes groft med kniv. Den hakkede grønkål sauteres let i smørret, fløde tilsættes og koges jævnt til fløde tykner. Smages til med salt og peber. Brødet ristes på panden i smør, vi har valgt at stikke brødet ud, men det kan også ristes i hele eller halve skiver. Grønkålen anrettes på tallerkner med halve smilende æg og rejer, server brødet til. |
|
Opskriften er vist 32272 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne