Grovflutes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
4 kornsblanding, hørfrø og grahamsmel kommes i en skål og tilsættes kogende vand.
Står ca. 2 timer.
Gær, ymer, salt, sukker og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 3/4 time. Dejen slås ned og formes til 3 flutes. Efterhæver på pladen ca. 15 minutter. Ridses og pensles med vand. Bagetid: 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Bages på midterste ovnribbe. Tips: Dejen kan også bages som boller. |
|
Opskriften er vist 147218 gange,
og udskrevet 4461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2011-02-18 10:20:42 Bagte flutesne, da vi skulle have barnedåb. Meget lækre, syntes alle. anonym - 2011-01-25 11:30:36 Synes de bliver ikke nær luftige nok, de er bløde og lidt træls.. Savner at de er lidt mere luftige.. anonym - 2010-03-14 20:30:34 valgte boller...men bagte i 30 min. og er godt tilfreds m resultat. Inger Aa. Per - 2010-03-07 14:32:08 Undlad evt. hørfrøene og brug 185 g. 5 kornsblanding i stedet. Dorte - 2009-11-05 10:11:16 Er super gode og kan anbefales. Mine hæver ikke så lang tid som opskriften siger.....og synes ikke de er spor bløde.. christian - 2008-04-29 09:12:51 var for blød Sofie - 2007-03-01 08:02:32 Det tager sgu for |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne