Grovflutes

Grovflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Grovflutes, billede 4 Grovflutes, billede 1 Grovflutes, billede 2 Grovflutes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 g.4 kornsblanding
60 g.hørfrø
60 g.grahamsnel
4 dl.vand
 
50 g.gær
1 dl.ymer
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
400 g.hvedemel
 
Opskrift:
4 kornsblanding, hørfrø og grahamsmel kommes i en skål og tilsættes kogende vand. Står ca. 2 timer.

Gær, ymer, salt, sukker og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 3/4 time.

Dejen slås ned og formes til 3 flutes. Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.

Ridses og pensles med vand.
Bagetid: 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Bages på midterste ovnribbe.

Tips:

Dejen kan også bages som boller.





karakterer:
Opskriften er vist 147220 gange,
og udskrevet 4461 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (45 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-18 10:20:42
Bagte flutesne, da vi skulle have barnedåb. Meget lækre, syntes alle.

  -   2011-01-25 11:30:36
Synes de bliver ikke nær luftige nok, de er bløde og lidt træls.. Savner at de er lidt mere luftige..

  -   2010-03-14 20:30:34
valgte boller...men bagte i 30 min. og er godt tilfreds m resultat. Inger Aa.

  -   2010-03-07 14:32:08
Undlad evt. hørfrøene og brug 185 g. 5 kornsblanding i stedet.

  -   2009-11-05 10:11:16
Er super gode og kan anbefales. Mine hæver ikke så lang tid som opskriften siger.....og synes ikke de er spor bløde..

  -   2008-04-29 09:12:51
var for blød

  -   2007-03-01 08:02:32
Det tager sgu for