Tacobrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Bland mel, salt og bagepulver. Arbejd det bløde smør ind i melet, tilsæt vand og ælt dejen godt, så den bliver smidig. Læg den ud på melet bord. Del dejen midt over, form den til to længder og skær hver længde i 4 lige store stykker. Lad dem hvile under et klæde i 15-30 min.
Rul dejstykkerne ud til runde brød, ca 13 cm i diameter. Børst overflødig mel af. Bag brødene på en tør stegepande i ca 1 ½ min på hver side til de har fået farve. Lad brødene køle på en bagerist et øjeblik og derefter i en plastikpose, så de ikke bliver tørre. |
|
Opskriften er vist 19350 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-08-16 18:21:51 Super Lækre....Umh |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne