Shawarma med pitabrød
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det stegte kød skæres i tynde strimler, drysses garam masala, citron og lidt salt
Lad det trække et par timer i en skål.
Pitabrødene lunes på en pande. Kødes steges på samme pande i lidt olie. Flæk brødene, kom grøntsagerne i. Fordel kødet og hæld en skefuld dressing i hver. Det skal være lidt stærkt - det luner. |
|
Opskriften er vist 29705 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Imam - 2011-11-22 17:54:09 spis det med homus;) Per - 2011-11-03 13:03:17 Det er stegt kød som bruges her. Christian - 2005-01-01 01:01:01 Tahinaen kan med fordel laves nogle dage i forvejen ved at male nogle sesamfrø en en morter, duften er vidunderlig! Men sørg for at lave det nogle dage forinden så pastaen kan nå at tørre lidt, da den ellers klumper i dressingen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne